Aectra Agrochemicals SRL Timisoara, Dumbrăviţa

actualizat în 7 septembrie 2018

Descriere

Oferta Aectra in domeniul fungicidelor a fost creata cu scopul de a raspunde tuturor cerintelor in combaterea bolilor la culturile de camp, legume, cartof, pomi fructiferi, vita de vie din toate zonele tarii. Ea cuprinde fungicide cu activitate de contact, extrem de necesare pentru prevenirea aparitiei formelor de rezistenta ale bolilor, langa care se regasesc in numar mare fungicidele sistemice totale sau translaminare, foarte performante ca spectru de combatere si durata de protectie a culturii.


Profil lung
Gama de fertilizanti foliari se remarca prin diversitatea lor ca si continut in elemente nutritive si tipul formularii. Unii fertilizanti sunt destinati completarii necesarului de elemente nutritive principale (azot, fosfor, potasiu), in acele stadii de crestere in care plantele au nevoie de un aport suplimentar in aceste elemente, sau in situatii de stres ca seceta sau unele accidente climatice, cand plantele sunt puse in imposibilitatea de a-si extrage aceste elemente din sol si singura posibilitate de a le ajuta, ramane aplicarea fertilizantilor pe frunze. Oferta noastra din categoria erbicidelor cuprinde un numar mare de produse, extrem de variate, atat ca spectru de combatere, ca spectru de culturi carora le sunt destinate, cat si ca mod de actiune asupra buruienilor.
Pentru toate culturile principiul care a stat la baza structurarii ofertei de erbicide, a fost acela de a oferi fermierilor posibilitatea de realiza singuri, sau in colaborare cu specialistii nostri, acele strategii de combatere a buruienilor care se potrivesc cel mai bine conditiilor specifice zonei in care activeaza. Produsele din categoria insecticidelor sunt diverse ca mod de actiune, spectru de combatere si durata de protectie a culturilor fata de atacul daunatorilor care inteapa si sug sucul celular sau al acelora care rod foliajul plantelor.
Toate produsele insecticide pe care le oferim, sunt acceptate pentru utilizare in Uniunea Europeana si se caracterizeaza prin formularea moderna, ambalajul de calitate si o eficacitate in combatere, ce raspunde celor mai exigente cerinte in domeniu.
Cuvinte cheie:
Produse chimice, Pesticide
Produse
pesticide ultraperformante, promotori de crestere, fertilizanti complecsi, fungicide, erbicide, seminte, adjuvanti, ingrasaminte
Mărci
Agrimer, Bioiberica, Omex Agrifluids, Timac Agro, Bayer Romania, KWS
Aectra Agrochemicals SRL Timisoara apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Aectra Agrochemicals SRL Timisoara!

Împărtășește-ți experiența!